4 oktober 2022 INFORMATIEAVOND voor ouders, leerkrachten, clubleiding en mentoren!!

Bright Fame wil vrouwen en mannen helpen om uit de prostitutie te stappen. Samen willen wij ontdekken waar hun passies, dromen en talenten liggen, zodat zij op de bestemming komen die bij hen past.

Als organisatie vinden wij het belangrijk om er voor de vrouwen te zijn. Het persoonlijke contact en het opbouwen van een vertrouwensrelatie is een belangrijk speerpunt van Bright Fame. Geloof, betrokkenheid en professionaliteit zijn hierbij sleutelwoorden.

Ons bereiken steeds meer berichten dat veel meisjes en jongens op de middelbare school en vaak ook kinderen op de basisschool al via social media op geraffineerde wijze worden benaderd om bijvoorbeeld beelden van zichzelf te laten zien (sexting) en er is nog veel meer aan de hand waar onze kinderen en jongeren mee in aanraking komen. Het is werkelijk een enorm groot maatschappelijk probleem waar we onze ogen niet voor kunnen sluiten. We moeten opstaan en onze jongelui weerbaar maken en beschermen.
De Christelijke Boekhandel Blijmare en Bright Fame organiseren op dinsdag 4 oktober een informatie-avond voor ouders, leerkrachten, clubleiders, mentoren en andere geïnteresseerden in de Rabozaal van de Veluvine.

Frits Rouvoet directeur Bright Fame, Miranda de Groote eigenaar Bureau leeftstijl en Journaliste Elise Lente Meester zullen vanuit hun ervaring delen en handvatten geven ivm preventie.
Woon jij in de buurt, weet je welkom.
Aanvang: 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Adres: F.A. Molijnlaan 186 te Nunspeet
Noteer en reserveer deze datum alvast in de agenda. En……breng ouders van leerlingen, ouderraden, mentoren van catechisanten, leiders van clubs enzovoort alvast op de hoogte van deze belangrijke bijeenkomst.

Hoe we nog meer helpen

Mobiele telefonie voor bedrijven die impact willen maken

Bruggenbouwers heeft een uniek model ontworpen om maatschappelijke impact te maken door middel van mobiele telefonie! Ze hanteren Spreuken 28:8 "Wie met rente en met winst zijn bezit vermeerdert, brengt het bijeen voor hem die zich over armen ontfermt."

Steun Bright Fame en help vrouwen uit de prostitutie

Maak een donatie