Inloop

Bright Fame heeft een inloop huiskamer waar (ex)prostituees altijd terecht kunnen voor een kop koffie, maaltijd of activiteit. Er is dagelijks een gastvrouw aanwezig voor een gesprek, een luisterend oor of gebed. Ook kan er gebruik gemaakt worden van een computer. In onze inloop organiseren we diverse activiteiten. We geven Nederlandse en Engelse taalles. Daarnaast komt er een aantal vrouwen wekelijks langs voor een voedselpakket. Op twee avonden organiseren we een coming together, dan houden we maaltijd met een groep en daarna lezen we uit de bijbel en zingen we liederen. Bijzondere dagen vieren we met elkaar zoals sinterklaas, kerst en koningsdag en verjaardagen.

De vrouwen en mannen weten onze inloop goed te vinden. Gemiddeld komen er zo`n 20 mensen per week naar de inloop.

Hoe we nog meer helpen

Hulpverlening

Op ons kantoor zijn maatschappelijke en juridische medewerkers aanwezig. Zij zetten zich in om de vrouwen te helpen met hun hulpvraag.

Overige activiteiten

Als Bright Fame houden we ons, naast het straatwerk en de hulpverlening, bezig met: bewustwording; media, samenwerking, preventiewerk.

Straatwerk

Bright Fame is een stichting die outreachend werkt onder prostituees, vooral op de Wallen in Amsterdam. Onze straatwerkers lopen dagelijks op straat, zowel overdag als in de avond.

Steun Bright Fame en help vrouwen uit de prostitutie

Maak een donatie