Bright Fame keek achter mijn masker!

 

‘’Wat Bright Fame voor mij betekent? Ze prikten door mijn masker heen. Toen ik een klein meisje was, droomde ik ervan om een artiest te zijn. Maar er gebeurden dingen in mijn leven waardoor die droom verloren ging. Veel meisjes vergeten wie ze zijn. Ik vergat wie ik was. Maar toen, vele jaren later, ontmoette ik de mensen van Bright Fame. Ik wil niet zeggen dat het ‘erg mooi’ was om hen te ontmoeten. Het is mijn persoonlijke wonder. Bright Fame keek áchter mijn masker, zag mij voor wie ik werkelijk was. Hier ben ik mijzelf. Hier krijg ik ruimte om te bloeien in mijn talenten en in wie ik ben. Dat doen ze niet alleen voor mij maar voor alle vrouwen. De vrouwen op de Wallen, heel vaak dragen ze een masker. Niet wanneer ze hier zijn. Hier zijn ze zichzelf. Hier zijn ze geliefd. Prachtige, unieke, sterke vrouwen.’’

Dit vertelde één van de vrouwen die dit jaar gestopt is met prostitutie. En dit is onze hoop voor 2022: dat heel veel meer vrouwen ontdekken wie ze zijn, met al hun talenten. En dat ze uit de cirkel van prostitutie breken.

Hoe we nog meer helpen

Straatwerk

Bright Fame is een stichting die outreachend werkt onder prostituees, vooral op de Wallen in Amsterdam. Onze straatwerkers lopen dagelijks op straat, zowel overdag als in de avond.

Schittertour

Schitter: reeks concerten met Eline Bakker & band en projectkoor

Steun Bright Fame en help vrouwen uit de prostitutie

Maak een donatie