Mobiele telefonie voor bedrijven die impact willen maken

Via een uniek model helpt Bruggenbouwers bedrijven hun contracten slim in te kopen én hun maatschappelijke impact te vergroten.

Bruggenbouwers heeft een uniek model ontworpen om maatschappelijke impact te maken door middel van mobiele telefonie! Ze hanteren Spreuken 28:8 “Wie met rente en met winst zijn bezit vermeerdert, brengt het bijeen voor hem die zich over armen ontfermt.”

Heb jij een MKB-bedrijf of een groot zakelijk bedrijf en wil jij contracten slim en efficiënt inkopen en mensenleven positief veranderen? Bekijk de video op: https://www.bruggenbouwers.eu/brightfame/ en maak vervolgens je afspraak op de Bright Fame pagina!

#schouderaanschouder

Hoe we nog meer helpen

BBC maakt podcast met Bright Fame: De kille realiteit van de Wallen

BBC lanceert een podcast met Bright Fame: The Bleak Reality behind the Red Light District, De kille realiteit achter de Wallen. Hierin wordt een harde realiteit van 'feeststad' Amsterdam belicht. Mensenhandel, misbruik en intimidatie van vrouwen.

Moderne slavernij in Nederland de vrouwen op de Wallen moeten hun pooiers dagelijks tussen de 1200 en 1500 euro afdragen

Mensenhandel is een groot probleem op de Amsterdamse Wallen. De christelijke organisatie Bright Fame helpt vrouwen en mannen om uit de prostitutie te stappen. Henk Jan Kamsteeg van IJM bezocht met Bright Fame-oprichter Frits Rouvoet het Amsterdamse prostitutiegebied.

Steun Bright Fame en help vrouwen uit de prostitutie

Maak een donatie