Vacature stagiaire maatschappelijk werk

Vacature stagiaire maatschappelijk werk

Bedrijfsnaam:         Bright Fame
Plaats bedrijf:        
Amsterdam
Datum:                     
September 2022 t/m juni 2023
Soort stage:             
3de jaar-stage
Opleiding:                MWD/Social Work
Website:                    www.brightfame.nl

 

Wie zijn wij?
Bright Fame is een organisatie in Amsterdam die vanuit de Christelijke identiteit relaties legt met mannen, vrouwen en transgenders die achter de ramen werken. Bright Fame helpt hen met allerlei praktische zaken of om uit de prostitutie te komen en begeleidt bij hun re-integratie in de samenleving. Dit doen we vanuit de presentiebenadering. We staan naar de vrouwen en bouwen aan een relatie. Vanuit deze relatie bieden wij passende hulp op maat.

Het team bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste collega’s die niet bang zijn om echt de diepte in te gaan en een persoonlijke band met de vrouwen op te bouwen. Je werkt met en voor een kwetsbare doelgroep en ziet het als een uitdaging om hen te kunnen begeleiden. Vertrouwen en relaties opbouwen zijn hierbij kernbegrippen.

Wat zoeken wij?
Studeer jij MWD of Social work en wordt je derdejaars student? Ben je een zelfstandig en enthousiast persoon die weet van aanpakken? Ben je een doorzetter, wil je graag het beste in de ander naar boven halen en ben je niet bang die extra stap te nemen om de ander verder te helpen? Herken je je in het bovenstaande dan is Bright Fame de juiste plek voor jou.

Wat ga je doen?
Bright Fame is een dynamische organisatie, waarbij je verschillende kanten van het werkveld zult zien. Je werkzaamheden zijn heel divers en betreffen financiën, zingeving, huisvesting, dagbesteding, sociaal functioneren, psychisch functioneren, lichamelijk functioneren en praktisch functioneren. Daarnaast kun je ook deel uit gaan maken van het straatteam dat de Wallen op gaat.

Wat bieden wij jou?
Bright Fame is een dynamische organisatie, waarbij je verschillende kanten van het werkveld zult zien. Het is een uitdagende stageplek, waar jouw creativiteit en ideeën van belang zijn. Er is genoeg ruimte voor initiatief en eigen inbreng, maar waar ook voldoende ondersteuning en begeleiding gegeven wordt.

Geïnteresseerd?
Via een mail met je CV en motivatiebrief kun je reageren op deze vacature. Je kunt je mail richten aan Jacqueline Rouvoet te bereiken via info@brightfame.nl.

 

 

Steun Bright Fame en help vrouwen uit de prostitutie

Maak een donatie