Agenda

FEBRUARI 2020
ZONDAG 16 Februari  2020
10.00 uur  | Berea | Nijmengen

Spreekt Frits in Berea Nijmengen,  Op zondag ben je vanaf 10.00 welkom om een kop koffie of thee te drinken en anderen te ontmoeten. 10:30 uur aanvang van de dienst. Tijdens onze samenkomsten laten we ons graag verrassen door de goedheid van God. We aanbidden hem en luisteren naar een praktische boodschap of naar een getuigenis. Na afloop van elke dienst zijn er mensen om mee te bidden. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor genezing, een profetisch woord, een bemoediging of een persoonlijke nood. Voor baby’s en kinderen (Kingdom Kids) is er een apart programma dat afgestemd is op hun eigen leeftijd.

Voor onze niet-Nederlands sprekende gasten is er altijd Engelse vertaling beschikbaar.

JUNI 2020
ZONDAG 7 JUNI 2020
10.00 uur  | Pinkstergemeente Ruach | Wormerveer

spreekt Frits in Pinkstergemeente Ruach te Wormerveer. Aanvang 10 uur, Noorderstraat 7 te Wormerveer. Een fijne gemeente met een ontspannen sfeer waar je je snel thuis kan voelen. Een gemeente die open staat voor wat God door een ieder wil doen om zo samen als gemeente te staan in Zijn kracht. http://www.pgruach.nl/

ZONDAG 28 JUNI 2020
12.45 uur  | Life Acces | 1051 CG Amsterdam
spreekt Frits in de Life Access, van Slingelandstraat 31, https://lifeaccess.nl/ Aanvang 12:15 uur. Hun hartslag is Jezus te leren kennen als hun verlosser, Heiligmaker, de komende Koning en Zijn opdracht te volbrengen.

MEI 2020
ZATERDAG 16 MEI 2020
11.00 | Open Dag | Bright Fame
Open Dag op zaterdag 16 Mei a.s. Bright Fame organiseert een dag op haar kantoor in het centrum van Amsterdam – voor iedereen die geïnteresseerd is in ons werk.

Bright Fame zet zich – met name op de Amsterdamse Wallen – in voor vrijheid en herstel van vrouwen die in de prostitutie werkzaam zijn en biedt deze vrouwen passende hulp en ondersteuning. Wij vinden het belangrijk om ‘in relatie’ met vrouwen op te trekken, we willen voor hen klaarstaan in lastige tijden en we werken nauw samen met kerken en andere organisaties.

Tijdens de dag op 16 mei vertellen we meer over wie we zijn en wat we doen en we laten u kennis maken met ons werk. Ook is er iemand aanwezig die haar eigen ervaringen vanuit het werken in de prostitutie met ons deelt. Verder maken we een stadswandeling door het hart van Amsterdam.

Het programma start om 11.00 uur (vanaf 10.30 uur inloop met koffie en thee) en is om 15.30 uur afgelopen. We vragen een vrijwillige bijdrage voor deze dag inclusief koffie/thee, een lunch en een stadswandeling.

Aanmelden kan via email: info@brightfame.nl (graag duidelijk vermelden om hoeveel personen het gaat) of telefonisch via 020 – 820 11 71. Na inschrijving ontvangt u verdere informatie zoals het programma, het adres en de betalingsgegevens. Er kunnen maximaal 25 personen deelnemen.

 

 

Steun Bright Fame en help vrouwen uit de prostitutie

Maak een donatie